Nieuwe coronamaatregelen

In verband met de nieuwe Corona maatregelen:

  • Lessen tot 18 mogen doorgaan!
  • Voor de lessen met persen boven de 18 zullen we kijken naar de verschillende mogelijkheden en iedereen individueel op de hoogte stellen.

Paardrijden, lessen en trainingen voor personen > 18 jaar
Groepslessen zijn zowel binnen als buiten niet toegestaan voor personen vanaf 18 jaar. Individuele lessen, individueel rijden en trainingen in groepjes van maximaal 2 personen (exclusief instructeur) zijn voor iedereen vanaf 18 jaar zowel binnen als buiten in ieder geval wel toegestaan, mits er onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden. Bij individueel rijden mag een begeleider aanwezig zijn om toezicht te houden in verband met veiligheid en waarborgen van de onderlinge afstand.

Voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar zijn er geen beperkingen. Voor hen kunnen de reguliere (groeps)lessen doorgang vinden. Zij hoeven ook geen 1,5 meter afstand te houden tijdens het paardrijden. Na afloop van de les of training geldt, voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte van twee personen.

Paardrijden, lessen en trainingen voor personen < 18 jaar
Voor groepslessen, individuele lessen, individueel rijden en trainingen voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar zijn er geen beperkingen. Voor hen kunnen de reguliere (groeps)lessen doorgang vinden. Zij hoeven ook geen 1,5 meter afstand te houden tijdens het paardrijden.

ZIJN BUITENRITTEN TOEGESTAAN?

Ja, buitenritten zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van twee en met 1,5 meter onderling afstand voor personen vanaf 18 jaar.

Voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar zijn hier geen beperkingen. Na afloop van de buitenrit geldt, voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte van twee personen.

Voor meer informatie verwijze wij u graag naar de website van de FNRS: www.fnrs.nl/thema/coronavirus

Related Posts

PonyclubPonyclub

Zaterdag was er na de theorieles nog even tijd voor een spel. We hadden zeer enthousiaste en fanatieke ruitertjes voor zowel de theorie als ook het spel! #ponyclub